Over ons

Gwenn Bronkhorst 

- Assetmanager

Gwenn heeft met succes de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys in Eindhoven afgerond. Na haar studie heeft zij enkele jaren kennis opgedaan bij een propertymanagementorganisatie. Sinds 2017 is Gwenn in dienst bij Sectie5 als Assetmanager.
In haar vrije tijd gaat zij graag op reis, zoekt zij de gezelligheid op van familie en vrienden en draait zij haar hand niet om voor kluswerk in- en om haar eigen woning. Tevens is zij regelmatig te vinden in de sportschool. Gwenn houdt zich binnen NL Woningfondsen hoofdzakelijk bezig met het (commercieel) assetmanagement.

Bart Kraaijeveld 

- Assistent controller

Enkele jaren na het behalen van het diploma bedrijfseconomie aan de HEAO, is Bart gaan werken bij private bank Staalbankiers te Den Haag. Bij de afdeling Vastgoedsyndicaten heeft hij in bijna 20 jaar veel kennis opgedaan in zowel property- en assetmanagement als in het financieel beheer van vastgoedfondsen.

In 2016 maakte hij een overstap naar de EHF te Den Haag. Als financieel analist hield hij zich bezig met financiering van horeca(gerelateerde) ondernemingen.

In zijn vrije tijd is Bart regelmatig te vinden in de sportschool of langs de voetbalvelden. Daarnaast houdt hij van gezelligheid, lekker eten en een goed glas wijn en zit hij graag met veel vrienden uitgebreid thuis aan tafel. Reizen naar verre bestemmingen is tevens zijn passie. Bart woont samen met zijn vriendin.

Sinds 1 november 2021 is Bart als assistent controller werkzaam bij Sectie5. Binnen NL Woningfondsen houdt hij zich hoofdzakelijk bezig met de financiële administratie en rapportages.

© Copyrights NL Woningfondsen 2022. All rights reserved.

Webdesign & ontwikkeling door: Dunico websites en reclame

crossmenu