Bekijk alle fondsen

NL Woningfonds 1

Inschrijving NL Woningfonds 1 gesloten, fonds succesvol voltekend

NL Woningfondsen en Sectie5 introduceren NL Woningfonds 1. Het beleggingsfonds belegt in een gespreide woningportefeuille initieel bestaande uit 110 appartementen, 18 garageboxen, 31 parkeerplaatsen in een parkeergarage, 3 commerciële units en 2 opstelplaatsen op een dak voor antennes. De objecten liggen in Drachten, Oldenzaal, Lochem, Hoogeveen en Didam.

Voor de beleggers in NL Woningfonds 1 wordt een stabiel verhuur rendement verwacht, waarbij extra
rendement kan worden verkregen door de verkoop van vrijgekomen woningen.

Het fonds heeft de volgende kenmerken:
Verwacht gemiddeld totaalrendement 6,3%*
Aantal participaties beschikbaar: 370
Beleggerskapitaal: € 9.250.000
Hypothecaire financiering: € 12.300.000
Totale financieringsbehoefte: € 21.550.000
Deelname vanaf € 25.000 (excl. emissievergoeding)
Rendementsuitkering per kwartaal achteraf
Looptijd circa 7 jaar

Risicofactoren
De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Aan het beleggen in onroerend goed zijn risico’s verbonden, zoals het marktrisico, het debiteurenrisico, het leegstandsrisico en het risico van waardedalingen.

NL Woningfonds 1 is een beleggingsfonds als bedoeld in de Wet op het financieel toezicht (Wft), dat wordt beheerd door Sectie5 Beheer BV (de Beheerder). De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft aan de Beheerder een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, sub a van de Wft.

* Prognose gemiddeld enkelvoudig rendement op jaarbasis over een veronderstelde beleggingsperiode van tien jaar, gebaseerd op de veronderstellingen als weergegeven in het prospectus van NL Woningfonds 1. De emissievergoeding is niet in de berekening van bovenstaande prognoses betrokken. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

© Copyrights NL Woningfondsen 2022. All rights reserved.

Webdesign & ontwikkeling door: Dunico websites en reclame

crossmenuchevron-downarrow-right